Група подрастващи деца необезпокоявано пушат наргиле посред бял ден в заведение

...
</TD
>Група подрастващи деца необезпокоявано пушат наргиле посред бял ден в заведение
Коментари Харесай

Снимка на деца, седнали в заведение на маса с наргиле, възмути мрежата

Група подрастващи деца необезпокоявано пушат наргиле измежду бял ден в заведение в Пловдив, видя Plovdiv24.bg в обществената мрежа Facebook. Снимката е оповестена от потребителка на 29 август с текст:

" Пиша този пост, с цел да предупредя родителите да предпазят децата си и да имат повече надзор къде, с кой и какво вършат, когато са на открито с другари. Днес във въпросното кафе в квартал " Тракия ", деца на 12-13 година им бе сервирано наргиле без да имат това право. Направете си вие сами извода защо иде тирада. Днес беше детето на моя другарка, на следващия ден може да е вашето. "

Постът е провокирал десетки отрицателни мнения и споделяния, които да алармират за нередността. От тях разбираме, че съответното заведение се намира в региона на учебно заведение " Черноризец Храбър ".

" Вечер е по-страшно. Пият, пушат, викат. Обиждат се и никакви ограничения за малолетни деца! ",  " Сигнализирайте на Министерство на вътрешните работи, ще наложат санкции! ", приканват консуматори.

Припомняме, че

За неспазване на правила Народното събрание одобри санкции от 300 до 500 лева и имуществени наказания от 2000 до 4000 лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР